De meiden van de turngroep worden op woensdag getraind door Monica Welsing en een aantal assistent trainers. De gymzaal in De Oldenburg (Hofplein 1) wordt omgetoverd tot een heuse turnhal. Verschillende toestellen worden aan het begin van de les opgebouwd. Vervolgens begint het turnen aan de toestellen een vakkundig geschoolde leiding bezorgt je plezierige lessen!

Vraag een gratis proefles aan!

Wedstrijd Turnen

Blijkt dat uw dochter erg veel talent heeft voor turnen, dan mag zij meedoen aan de wedstrijd turngroep op de vrijdag. Tijdens een training van 2,5 uur worden de cursisten intensief getraind door Anouschka (choreografe en 4de divisie trainster) en Monica Welsing (4de, 5de en 6de divisie), met Wilfred van den Berg en Lieneke van den Berg als assistent trainers.

De turnsters gaan op verschillende niveaus aan de slag om hun vaardigheden te trainen. Zij bereiden zich tijdens deze lessen voor op de turnwedstrijden.

Opvallend is de kwaliteit van de turngroep. De meiden doen mee aan individuele- en groeps wedstrijden en zijn daarin zeer succesvol. Er zijn in diverse divisies wedstrijden gewonnen.

De meiden hebben elk jaar District selectie, waarbij er ook scholing is voor leiding en assistenten.

Lesrooster Turnen

Groep Trainer Dag Tijd Locatie
Gym Sarah Willems Woensdag 15:00 – 16:00 De Oldenburg
Turnen Monica Welsing Woensdag 16:00 – 17:30 De Oldenburg
Turnen selectie Monica Welsing Woensdag 17:15 – 19:00 De Oldenburg
Turnen selectie Monica Welsing Vrijdag 17:30 – 20:00 De Oldenburg