Ontdek alle unieke wandelroutes in Driel en bereidt u voor op de komende wandelevenementen: de avond 4-daagse, Polen- en Airborne-wandeltocht. 

Gertruud Kooiman, de wandelgids van vereniging Luctor et Emergo, laat u de mooiste plekjes van Driel zien. Samen met andere wandelaars conditie opbouwen en een gezellige tijd doorbrengen met elkaar. De wandelingen vinden elke vrijdagavond plaats tussen 20.15 en 21.15 uur vanaf de Oldenburg in Driel. Het programma wordt gestart met het losmaken van de spieren, parkoers lopen en eventueel een kop koffie.

Het lesgeld á 2 euro voor sportief wandelen verloopt niet via het bestuur van Luctor et Emergo, maar wordt contant bij Gertruud afgerekend.

Wilt u graag een keer proefwandelen? Neem dan contact op met Gertruud Kooiman 026-4742849 voor het maken van een afspraak.

Gertruud Kooiman is officieel lid van de werkgroep Polentocht en ingeschreven bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Daarnaast is zij verbonden aan de verening Luctor Et Emergo waar de Polentocht ondervalt. Meer informatie over de polentocht is te vinden op www.polentochtdriel.nl